Šta, kao niste znali da će Levandovski u Bajern?

Napadač Bavaraca Tomas Miler nije iznenađen što se Levandovski opredelio za prelazak u klub iz Minhena i očekuje da će sada Poljaku da bude lakše da odradi poslednjih šest meseci u Dortmundu

  • 0

Fudbaler Bajerna, Tomas Miler rekao je da će njegovom budućem saigraču Robertu Levandovskom biti lakše da igra poslednjih šest meseci za Borusiju nego što je to bio slučaj sa Mariom Geceom.

Levandovski je u subotu potpisao ugovor sa Bajernom i postaće član minhenskog kluba na leto. Gece je prošlog leta, kao tada najveća zvezda Borusije, prešao u Bajern.

- Ne verujem da će Levandovskom biti teško u Dortmundu do kraja sezone. Pa, svi su već znali da će na leto kada mu istekne ugovor sa Borusijom da ode iz Dortmunda. Neće tu biti toliko emocija kao sa Geceom - rekao je Miler za Bild.

Levandovski, najbolji strelac Borusije u poslednje četiri sezone, sa Bajernom je dogovorio petogodišnju saradnju.

- Nisam iznenađen transferom Levandovskog. Ne poznajem ga lično, igra odlično u dosadašnjem toku sezone i ne verujem da će sad odjednom da prestane da daje golove - dodao je Miler.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA