OVO SMO ČEKALI: Najbolji nokaut u 2013. godini (VIDEO)

Nokaut Krisa Vidmana nad Andersonom Silvom, dok se ovaj glupirao, zabavljajući publiku, proglašen je za najbolji nokaut u prošloj godini

  • 0

Mnogo dobrih nokauta bilo je tokom prethodnih 12 meseci, ali nema sumnje da je najznačajniji, najšokantniji i nezaboravan završni udarac koji je Kris Vidman uputio Andersonu Silvi i prekinuo njegovu sedmogodišnju dominaciju u srednoj kategoriji.

Silva je u ovu borbu ušao kao jedan od najboljih boraca koji su ikada ušli u oktagon, heksagon, ring ili bilo šta drugo, dok je sa druge strane bio Vidman, koga su svi pre meča proglasili za autsajdera. Sve je u ovoj borbi bilo protiv njega, ali on je jednsotavno bio rešen da prevaziđe sve što mu stoji na putu pobedi u ovom meču.

U početnom delu druge runde njihove borbe mladi Vidman je samo zakačio levim krošeom Silvu, koji je odlučio tada da se poigra i zabavi publiku, što je radio i u svim svojim mečevima, praveći se da je dobio jak udarac. I onda dok se on glupirao po oktagonu, Vidman je video svoju šansu, još jedan levi kroše od koga je njegov protivnik pao, a onda je samo pritrčao i sa tri brza udarca finiširao protivnika.

Tako je neslavno okončana dugogodišnja vladavina jednog od najboljih MMA boraca ikada, a na drugoj strani se pojavila nova zvezda ultimat fajta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA