Bivši igrač Zvezde opleo po Nađu: Klempavom želim da ga što pre oteraju!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, iznerviran izjavom sportskog direktora Partizana, da nisu zainteresovani za njegove usluge, poručio je da mrzi Partizan i nazvao Nađa klempavim

  • 17

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ognjen Vranješ, koji nije dobio pravu priliku na Marakani, ali je sa dosta uspeha nastupao za Šerif i Alaniju u inostranstvu, trenutno je bez kluba. Pre nekoliko dana se pojavila informacija da bi mogao da potpiše ugovor sa večitim rivalom crveno-belih, Partizanom, što je i sam igrač potvrdio, ali je Albert Nađ demantovao takvu mogućnost.

Taj demanti sportskog direktora kluba iz Humske, očigledno je mnogo iznervirao povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji je na svom fejsbuk profilu žestoko izvređao Nađa, izrekavši niz uvreda na njegov račun, usput poručivši da mrzi Partizan.

- Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju - napisao je Vraneš, koji se tokom karijere često dičio time da je rođeni zvezdaš, a čak je prilikom gostovanja sa Šerifom zagrebačkom Dinamu, ispod dresa nosio majicu "Delije sever".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni oblak

    6. januar 2014 | 23:48

    Klempo jos nosi kosmodisk. Marko Perovic zna zasto.

  • Jogogo

    7. januar 2014 | 00:10

    Za tebe čuli samo drugovi iz razreda fudbalerčino.

  • Vuk

    7. januar 2014 | 00:43

    Klemo je za tebe gospodin desni half,a ti si nula od igraca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA