Pogledajte kako fudbaler blamira prolaznike! (VIDEO)

Francuski fristajl fudbaler Sen Garnijer na ulicama Londona pokazao je neverovatne sposobnosti. Mnogobrojni dobrovoljci nisu se baš najbolje proveli pokušavajući da mu oduzmu loptu

  • 1

Frtisajl fudbal svakim novim danom sve više dobija na popularnosti, a njegova ekspanzija polako dostiže vrhunac.

Veština koju poseduju osobe koje se bave ovim sportom je zaista neverovatna, a i profesionalni fudbaleri bi im pozavideli na tehnici.

Bivši svetski prvak u ovom neobičnom sportu, Sen Garnijer na ulicama Londona pokazao je kako to izgleda kada trikovi sa fudbalskom loptom mogu da dobiju karakteristiku umetnosti. Francuz je izveo neke stvari za koje do sada nismo znali da su moguće, a mnogobrojni dobrovoljci u nameri da mu oduzmu loptu su se propisno izblamirali. 

Sean im je sa lakoćom probacivao loptu kroz noge, "uši" ili gde god je hteo na oduševljenost svih prisutnih stanovnika engleske prestonice.

I Srbija se može pohvaliti sa vanserijskim fristajl fudbalerom.

U pitanju je Nemanja Milošević o kome smo nedavno pisali, a da i od Garnierovih veština postoje bolje, pokazao je upravo Milošević na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Budimpešti na kome je Francuza izbacio u četvrtfinalu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA