Menadžer tvrdi: Škuletić je Partizanov!

Fudbaler Novosađana želi samo među crno-bele, a njegov menadžer Radojica Božović je istakao da se već dogovorio sa srpskim šampionom oko prelaska, samo još da "lale" daju zeleno svetlo

  • 10

Fudbaler Vojvodine, Petar Škuletić, pojačaće Partizan u nastavku Jelen Superlige Srbije, a da bi do tog transfera i zvanično došlo čeka se dogovor između srpskog šampiona i Novosađana, prenosi Sportski Žurnal

Menadžer ovog fudbalera, Radojica Božović istakao je da se sve dogovorio sa predstavnicima Partizana oko prelaska Škuletića, ali je sada na klubovima da dogovore transfer.

Naime, problem je obeštećenje, jer je Vojvodina u prvom mahu tražila 400.000 evra za ovog igrača, što Partizan nije hteo da plati. Međutim, posle nekoliko dana situacija se izmenila.

- Dogovorili smo se da se nađemo dan-dva posle Božića. Ostalo je da Vojvodina i Partizan definišu sitne detalje i nadam se da ćemo brzo ozvaničiti saradnju - rekao je Božović za Žurnal i dodaje:

- Drago mi je da će Škuletić ponovo u Partizan, dao sam reč generalnom sekretaru Darku Gruboru i sportskom direktoru Albertu Nađu i samo čudo može da se desi, ili se crno-beli slučajno predomisle, pa da ne dođe do konačnog dogovora - poručio je Božović.

Inače, Petar Škuletić je u polusezoni postigao devet golova za Lale, pa zato i ne čudi što je imao i odličnu ponudu iz Izraela.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. januar 2014 | 10:44

    Isto kao i DAUDA ! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • ne volem fmp

    8. januar 2014 | 11:57

    Takvi nam igraci trebaju,koje srce dovodi u Partizan. Sta ce nam oni perhani? Onaj Vranjes,prvo objavio idem u Partizan,pa kad ga Nadj ispalio on poceo da kuka kao ostavljena devojka,mrzim te,klempav si .......

  • Mateus

    8. januar 2014 | 15:09

    Podrska grobaru do koske. Pusti ove sto svake nedelje navijaju za drugi klub...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA