POTPREDSEDNIK FSS: Tole ne želi da Zvezdi i SNS prepusti Savez!

Zamenik prvog čoveka FSS Ratko Borovnica istakao da Karadžić ne želi da prepusti Savez Zvezdi i SNS koji želi da na njegovo mesto postavi nekoga sa ''Marakane'' * Prema mišljenju Borovnice moguć kandidat za Toletovu fotelju jeste i Savo Milošević

  • 24

Da je u pitanju neka druga zemlja, a ne Srbija tema odlaska Tomislava Karadžića sa mesta predsednika FSS  slobodno bi mogla da se okarakteriše kao cirkuska, međutim, kod nas je to sasvim uobičajena pojava s tim da se sada u kompletnu situaciju polako uvlači i država s obzirom na izjave potpredswednika FSS Ratka Borovnice da Tole ne želi da prepusti savez Crvenoj zvezdi i vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci.

Iako je Karadžić najavio odlazak u februaru, prema poslednjim informacijama on ne želi da Savez prepusti Zvezdi i SNS-u, tako da neće žuriti.

- Otišao bi Tole sa mesta predsednika jer ovo za njega ne predstavlja čast već muku. Međutim, to će se desiti ako nađe dostojnog zamenika, a ne zbog političkih i pritisaka klubova, konkretno Crvene zvezde.Nije tajna da vrh SNS želi da Karadžić podnese ostavku kako bi sa Zvezdom postavio svog čoveka - rekao je potpredsednik FSS Ratko Borovnica za Informer i  dodao da 'crveno - beli'' imaju spremnog svog kandidata:

- Zar u Zvezdi valjda misle da će biti šampioni ukoliko budu imali ćoveka na funkciji predsednika Saveza? To je najveća muka tog kluba, što ne vidi svoje stvarne probleme. Nije problem da se Tole skloni, ali mora naći dostojnog kandidata. Recimo, Savo Milošević bi mogao da pude na čelu Saveza.

Borovnica je istakao i to da da se Karadžić nije pomirio sa Terzićem iako se pretkodnih dana u javnosti o tome mnogo govorilo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. januar 2014 | 09:10

    Kad posten brani lopva!! MARS I TI ZAJEDNO SA NJIM DJUBRE LOPOVSKO!!!!

  • Realnost

    9. januar 2014 | 09:17

    Ma šta ima on da traži zamenika! Pa nije on bog, valjda postoji skupština koja će izabrati a ne on! TOLE LOPOVE !!!

  • LeBron Ziggs

    9. januar 2014 | 09:01

    Ne daj se Madjijo !! Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA