Ocu Bernarda Tomića dozvoljeno da gleda mečeve svog sina u Sidneju!

Mladi australijski teniser zatražio od organizatora turnira u Sidneju da dozvole njegovom ocu da prisustvuje mečevima, na šta su oni pristali

  • 0

Džonu Tomiću, ocu Bernarda Tomića, dozvoljeno je da iz gledališta posmatra mečeve svog sina na turniru u Sidneju, uprkos tome što mu je prošle godine uzrečena suspenzija da ne može da trenira svog naslednika, niti da prisustvuje njegovim mečevima.

Ocu australijskog tenisera je zabranjeno da dobija zvanične akreditacije za turnire koje otganizuje ATP zbog vređanja Bernardovog sparing partnera u Madridu. Ova zabrana se odnosi i na Gren slemove, uključujući i predstojeći Australijan open.

Organizatori turnira u Sidneju na kome igra njegov sin, su čelnici drugog turnira koji su dozvolili Džonu Tomiću da prisustvuje mečevima, a prethodno je to uradio Kvins klub. Njegov sin, Bernard, inače brani titulu u Sidneju i zatražio je od direktora turnira da napravi izuzetak i dozvoli njegovom ocu da posmatra mečeve, na šta je ovaj pristao.

- Dobro je posle nekog vremena videti svog oca na tribinama. On me je naučio da igram. Srećan sam što je ponovo tu - rekao je Bernard nakon što je čuo odluku direktora turnira.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA