UZALUD GA PLJUJU: Mojes bolji debitant i od Fergija i od Bezbija!

Škotski stručnjak ostvario 18 pobeda od 31 meča koliko je Junajted odigrao pod njegovom komandom što nije pošlo za rukom ni legendarnim stručnjacima prve sezone u klubu

  • 2

Tri vezana poraza na početku 2014. godine još više su uzdrmali i ovako poljuljani Mančester junajted i njegovog menadžera Dejvida Mojesa koji dobija kritike sa svih strana, ali bez obzira na loše rezultate Škot je ubedljivo najbolji debitant na klupi ''crvenih đavola'' s obzirom na 18 pobeda iz 31 meča.

Loša sezona aktuelnog šampiona Engleske nastavljena je u januaru iako su ''đavoli'' u decembru vezali nekoliko pobeda. Prema nekim navodima Škot polako gubi strpljenje kod čelnika kluba, međutim, činjenica da je najbolji debitant donekle ga smiruje.

Naime, Mojes je od ukupno 31 utakmicu ostvario čak 18 pobeda što je više nego bilo koji legendarni menadžer kluba. Podsetimo, Bezbi je ostvario 15, Etkinson 14, Ferguson 12, Sekston 12 i Doerti 10 pobeda što govori da ovih 18 Mojesovih i nije tako loše.

Međutim, Junajted tada i Junajted sada ne mogu da se mere stoga Škotu ne preostaje ništa drugo nego da se potroši na pojačanja kako bi uspeo da sačuva posao na ''Old Trafordu''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA