ŠKULETIĆ STIGAO U PARTIZAN: Daću 10 golova na proleće!

Doskorašnji napadač Vojvodine potpisao četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, a već na promociji je obećao efikasno proleće

  • 4

Ono što se prethodnih nekoliko dana sve više i više vrtelo po medijima konačno je dobilo svoj epilog - Petar Škuletić je napustio Vojvodinu i potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

Napadač koji je ponikao u crno-belom dresu zaobilaznim putem je stigao u prvi tim s obzirom na to da je karijeru gradio preko Linca, Zete, Radničkog iz Niša da bi jesenas prosto eksplodirao u dresu Vojvodine kada je bio strelac i protiv Zvezde i protiv Partizana.

- Ne bih želeo ništa da obećavam, ali mislim da je realno da postignem deset golova u prolećnoj sezoni. Jesenas sam bio strelac i protiv Partizana i Zvezde, naravno da mi je draži gol na Marakani, ali ja sam profesionalac i sad ću se jednakim žarom truditi da tresem mreže u crno-belom dresu - rekao je Škuletić na promociji u ''SC Zemunelo''.

Škuletića, koji je zadužio dres sa brojem 32, provovisao je sportski direktor Albert Nađ koji je dodao da je Branislav Trajković takođe blizu Humske, ali da ga koče neki sitni detalji.

- I dalje pregovaramo sa Trajkovićem, ali očekujemo brzu realizaciju. U suštini Partizan i Vojvodina su se dogovorili, ali je ostalo da se sa igračem dogovorimo o sitnim detaljima - rekao je Nađ i istakao da se prelazni rok neće završiti i u slučaju eventualnog dolaska štopera Vojvodine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    10. januar 2014 | 15:50

    Dobrodosao u INSTITUCIJU ! Daj gancima bar 3 komada i bice ti oprosten onaj gol !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Kriks

    10. januar 2014 | 21:44

    Potpisao i Trajko, sutra promocija. Partizanu interesantan i Milevski koji bi stigao za dzabe jer je raskinuo ugovor(njega je i ciganka htela). Stize i Gvan iz Koreje Sedma u nizu stize u INSTITUCIJU.

  • ДАШОНИ

    10. januar 2014 | 21:29

    ПАРТИЗАН НАЈВЕЋА СРАМОТА СРБИЈЕ !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA