Bivša žena Anđušića čeka dete s fudbalerom Sampdorije! (FOTO)

Bivša supruga srpskog košarkaškog reprezentativca, koji se i razveo s njom zbog veze sa fudbalerom Nenadom Krstičićem, ostala je u drugom stanju s igračem italijanskog prvoligaša

  • 10

Dok društvenim mrežama i medijima bruji priča o novoj ljubavi između košarkaša Danila Anđušića i strelkinje Ivane Maksimović, retko ko se pita kako je to Anđušić "zaljubljeniji nego ikad", a samo pre dva leta smo čitali o venčanju iz snova tadašnjeg prvotimca Partizana i njegove dugogodišnje devojke Jelene Jovanović.

Naime, tiho i u tajnosti mladi košarkaš se razveo od Jelene jer je uhvatio u prevari i to s fudbalerom Sampdorije Nenadom Krstičićem!

Zanimljivo je da je krajem prošle godine veza između fudbalera i Jovanovićeve postala vrlo ozbiljna i da ovaj par, kako saznajemo, čeka prinovu.

Kako se priča u košarkaškim krugovima,  Jelena je bodrila Danila na Evropskom prvenstvu u Sloveniji u septembru, a samo mesec dana kasnije je na društvene mreže okačila fotografije na kojima se vidi da je u ljubavi s Krstičićem.

Brak je raskinut bez velike pompe, košarkašu je bilo jasno da tu nema šta da traži, jer ih je zatekao zajedno, ali je i saznao da je Jelena posećivala Krstičića u Italiji i pre zvaničnog raskida.

Ubrzo potom, Jovanovićeva je sa svojim novim dragim Novu godinu dočekala u Parizu, a Danilo prve dane ove godine provodi razmenjujući emotivne poruke s novom devojkom, sportistkinjom Ivanom Maksimović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz milos

    8. februar 2014 | 11:55

    Poštena neka.... Sportiste ekskluzivno....

  • nesalomivi

    8. februar 2014 | 12:39

    A sta je ocekivao? svi koji znaju kako je sa njom stupio u vezu, ne cude se sto su se razisli.. i on je bio neko sa kim je prevarila decka posle mnogo godina.. tako da, sve se placa, sve se vraca

  • Radex

    8. februar 2014 | 12:18

    Ne zna se ko koga j...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA