IZAZOV: Fudbaler Mančestera dribla 55 klinaca (VIDEO)

Zvezda "crvenih đavola" Šinđi Kagava udružio se sa saigračem iz reprezentacije Japana kako bi rešio izazov koji je pred njih dvojicu postavila jedna japanska televizija, a to je da pređu teren na kome se nalaze polaznici akademije fudbala

  • 2

Prvotimac Mančester junajteda, Šinđi Kagava i njegov reprezentativni saigrač Hiroši Kiotake učestvovali su u snimanju emisije jednog japanskog TV kanala. Njih dvojica su izašli na teren i suprotstavili se polaznicima jedne škole fudbala u Japanu.

Junajtedov vezista i Kiotake su imali ispred sebe decu koja su pokušavala da im uzmu loptu, dok je njima dvojici bio cilj da postignu gol. U prvom izazovu suočili su se sa trideset klinaca na terenu i trojicom golmana, a pošto se pokazalo da im ovo nije težak zadatak, njihovi protivnici su dobili pojačanje.

Još 20 dečaka i dvojica golmana iz akademije fudbala pridružili su sve svojim vršnjacima na terenu, kako bi im pomogli da zaustave zvezde japanske reprezentacije u njihovom pohodu. Podeljeni u tri linije tima i pet čuvara mreže, desetogodišnjaci su bili na dobrom putu da spreče Kagavu i Kiotakea, ali su ipak njih dvojica pokazali kakvi su majstori u baratanju bubamarom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA