TONI NADAL VS IVAN LENDL: Španac ne miruje, dok Ledeni kulira! (FOTO)

Stric prvog tenisera sveta pomno je pratio svaki potez svog nećaka i savetima pokušavao da ispravi greške na sparing meču sa Rišarom Gaskeom, dok je Čeh sa distance posmatrao igru Britanca na treningu

  • 0

Koliko se Toni Nadal i Ivan Lendl razlikuju po temperamentu i ponašanju u toku mečeva opšte je poznata stvar, a reporter Telegrafa na Australijan Openu imao je priliku da se uveri kako dvojica trenera reaguju na poteze svojih pulena na treningu.

Strika Toni, koji zbog savetovanja svog nećaka na mečevima često dobija opomene od strane arbitara, verovatno bi, da postoji, i u toku treninga dobio "žuti karton".

Svaku kretnju, nameštanje za udarac, potez prvog tenisera sveta njegov trener pomno je pratio, a po završetku razmene udaraca sa sparing partnerom koristio je za savet. Rafa nije mogao da odahne ni u pauzama između gemova, jer ga je Toni u stopu pratio maksimalno se trudeći da ukaže na svaku grešku, kako bi se sve što pre ispravilo.

S druge strane, trener Endija Marija legendarni teniser Ivan Lendl kao ni tokom mečeva nije menjao izraz lica ni na treningu. Čeh je sa distance posmatrao udarce Marija, a samo u izuzetno retkim situacijama imao je šta da kaže Britancu.

Iako je Lendl u pojedinim trenucima, dok je sedeo u stolici za linijske sudije, izgledao nezainteresovano, Čehu se nikako ne može osporiti da je Britanca od velikog gubitnika pretvorio u šampiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA