Federer plače, dok Novak, Rafa i ostali šampioni slave! (FOTO)

Na zidu Rod Lejver Arene postavljene su fotografije šampiona Australijan Opena od 2004. godine, a trofejni Švajcarac jedini je po osvajanju titule u Melburnu zaplakao

  • 1

Švajcarski teniser Rodžer Federer pokazao se tokom karijere kao veliki emotivac, što dokazuju i suze koje u pojedinim situacijama nije uspevao da zadrži.

Najtrofejniji igrač na Gren slem turnirima plakao je dva puta na ceremoniji proglašavanja pobednika na Australijan Openu, a trenutak posle pobede u finalu 2006. godine protiv Markusa Bagdatisa ovekovečen je na zidu Rod Lejver arene.

Drugi put Federer je uplakan napustio Australiju, posle poraza od Rafaela Nadala 2009. godine koji ga je u tom trenutku sprečio od dostizanja rekorda Pita Samprasa po broju osvojenih Gren slem titula.

Spoljašnje zidove najvećeg stadiona na kojem će se igrati mečevi Australijan Opena ukrašavaju i tri fotografije srpskog asa Novaka Đokovića, a slika sa turnira 2013. godine još uvek nije postavljena.

Takođe tu su i fotografije Rafaela Nadala, Viktorije Azarenke, Serene Vilijams, Kim Klajsters, Marata Safina, Žastin Enan, Ameli Morezmo i Marije Šarapove.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Dom zdravlja Dr. Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA