NAGOVEŠTAJ: Ronaldo dovodi porodicu na dodelu Zlatne lopte

Televizija Reala iz Madrida prenosiće dodelu nagrade za najboljeg fudbalera u prošloj godini, a kada se pojavila informacija da će njihov fudbaler, koji je kandidat za ovo priznanje, na ceremoniju povesti svoju porodicu, mnogi su ovo shvatili kao znak da bi mogao da on bude dobitnik iste

  • 0

Ceremonija dodele Zlatne lopte, najboljem fudbaleru u 2013. godini održaće se u ponedeljak u Cirihu, a jedan od kandidata za osvajanje prestižnog priznanja, Kristijano Ronaldo, dovešće svoju porodicu da prisustvuje ovom događaju, bar tako pišu španski mediji. Da li je ovo neki nagoveštaj da bi ova nagrada ove godine mogla da ode u ruke Portugalcu?

Zvezda Reala iz Madrida će ceremoniju posmatrati u društvu svoje majke, brata i dve sestre, osoba koje su tokom njegove karijere uvek bile uz njega i sa kojima bi želeo da podeli ovaj poseban trenutak, kada bi mogao da bude proglašen za najboljeg fudbalera sveta u prošloj godini.

Ovo je prvi put da se portugalski reprezentativac odlučio da povede svoju najužu familiju sa sobom, pošto je prethodni put kada je dobio Zlatnu loptu 2008. godine bio samo u društvu brata i zeta, kako neki nezvanični izvori kažu, on je poručio ostalim članovima svoje porodice koji će ostati kod kuće da pripreme vatromet.

Još jedan dokaz da bi prestižno priznanje moglo da ode u ruke Ronalda mogao bi da bude i to što će televizija Real Madrida prenositi manifestaciju iz Ciriha. Pitanje je samo šta o ovome misle druga dvojica kandidata za Zlatnu loptu, Frank Riberi i Lionel Mesi?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA