I PICERIJE SE SMEJU MOJESU: Prodaju kalcone sve dok Škot ne napusti klub (FOTO)

U jednoj piceriji u Britaniji na meniju se nalazi kalcona sa imenom Mančester junajted, ali će u ponudi biti samo dok na klupi "crvenih đavola" bude Dejvid Mojes

  • 0

"Ne dao vam bog da vas na zub uzme britanska publika"! Tako bi trebalo da zvuči najnovija kletva. Svi smo bili svedoci kako su prošle sezone u internet intervju navijači svih klubova ismevali Stjuarta Dauninga, a ovosezonska meta je trener Mančester Junajteda Dejvid Mojes.

Pored mnogobrojnih internet šala i parole navijača Liverpula "u Mojesa verujemo", Škotlanđanin je postao žrtva i ugostitelja. Naime, u jednoj britanskoj piceriji na meniju se nalazi kalcona sa imenom Mančester junajted koja će se prodavati samo za vreme mandata Mojesa na klupi kluba sa "Old Traforda", a to bi trebalo da bude kratak vremenski period prema prognozama zaposlenih.

Kalcona je opisana kao kosmopolitski spoj sastojaka visoke klase koji se raspada pod velikim pritiskom, a košta pet i po funti, što predstavlja hiljaditi deo nedeljne plate Ešlija Janga, kako je objašnjeno u meniju.

"Crveni đavoli" su ipak u subotu savladali ekipu Svonsija rezultatom 2:0 i tako produžili boravak Mojesa na klupi Mančestera makar još neko vreme, a navijači ekipe sa "Old Traforda" su i na ovom meču istakli transparent podrške "izabrani", aludirajući na to da je Mojes bio izbor legendarnog Aleksa Fergusona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA