KK Zvezda: Šilb mora da grebe i kida, ako hoće da ostane!

Neće imati problema da se zadrži u klubu, ali pod hitno mora da promeni odnos prema igri i obavezama. * Dobio je priliku, ušao je sinoć, šta je uradio? Više sam ja uradio sinoć iz publike nego on na terenu, rekao je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović

  • 5

Košarkaški klub Crvena zvezda nije zadovoljna igrama Amerikanca Blejka Šilba u poslednje vreme, a predsednik kluba Nebojša Čović istakao je da prestoje ozbiljni razgovori sa njim.

On je istakao da Amerikancu nije ugrožen status u klubu ako promeni odnos prema igri i počne da se bori za crveno-beli dres.

Šilb je u meču protiv Radničkog u Kragujevcu igrao samo četiri minuta, a Zvezda je pobedila 78:73. Činjenica je a u poslednje vreme ne pruža igre na nivou zbog koga je doveden u klub.

- Zvezda nikada nije bila, bar dok se ja bavim tim poslom, krava muzara. Svaki dinar koji dobiju moraju da zarade. U ovom trenutku to nije to, iako nije sporno da je Šilb odličan igrač, skautovan - rekao je Čović novinarima na Marakani

- Predstoje nam razgovori sa njim i njegovim menadžerom. Kao igrač u vrhu liste najplaćenijih u klubu od Šilba se očekuje mnogo više, ali on to, za sada, ne ispunjava - objasnio je prvi čovek Zvezde i dodao:

- On je, jednostavno, igrač od kojeg se najviše očekuje i koji ne daje toliko. Moje je da poslušam stav trenera, jer smo prvi i imamo dobar rezultat. Ono što trener bude insistirao, tako ćemo da uradimo, a bićemo korektni prema Šilbu.

Ipak, Čović ističe da Amerikanac neće biti otpušten ukoliko počne da se ponaša onako kako se očekuje od njega

Šilb neće imati problema da se zadrži u klubu, ali pod hitno mora da promeni odnos prema igri i obavezama.  Neka grebe, neka kida. Dobio je priliku, ušao je sinoć, šta je uradio? Više sam ja uradio sinoć iz publike nego on na terenu, a ja od toga nemam ništa. Polako, rešićemo i to - rekao je Čović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korisnik usluga

    12. januar 2014 | 14:43

    Ispravno. Ovako treba da bude u svakom klubu.

  • Rasko

    12. januar 2014 | 14:38

    Ma bez brige sredice Coki legenda nekog tatinog sina, ako ne vratice omalenog bonsai-a Ficu.

  • Mirko

    12. januar 2014 | 18:15

    Blejk znas gde ces...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA