Pogledajte koliko skauta je gledalo Markovića i Matića u portugalskom derbiju!

Izaslanici iz 34 evropska kluba bili su prisutni na utakmici između Benfike i Porta, kako bi pronašli nove fudbalske talente i uverili se u mogućnosti fudbalera ova dva kluba

  • 2

Veliku pobedu ostvarili su fudbaleri Benfike nad starim rivalom Portom, a sjajnoj fudbalskoj predstavi na "La Lušu" prisustvovali su fudbalski skauti i menadžeri iz svih vrhunskih evropskih klubova, ali bilo je i onih koji su došli iz manjih i ne toliko poznatih ekipa kako bi uživali u koreografiji navijača "orlova" koju su posvetili legendarnom Euzebiju.

Ukupno 34 tima su poslala zvanične zahteve upravi lisabonskog kluba da se odobri njihovim posmatračima da gledaju uživo portugalski derbi i vide kako će odigrati igrači koje prate, među kojima su i srpski reprezentativci Nemanja Matić i Lazar Marković, koji su bili zapaženiji na terenu.

Čelsi, Arsenal, Barselona, Borusija Dortmund, Mančester junajted, Liverpul, Mančester Siti samo su neki od klubova koji su imali svoje skaute, bilo je tu još i izaslanika i iz nekih manje poznatih evropskih timova, poput Santa Klare, Visle iz Krakova, Belenenšeša, Ipsviča, Rekreativa Uelve...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • straleee

    13. januar 2014 | 10:06

    Čudo da nisu bili Čović i Kokeza...

  • MikiGrobar

    13. januar 2014 | 09:56

    Ipsvic ,santa klara.....wba ....koga oni mogu da priuste iz benfike bas me interesuje......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA