Šarapovu nije uplašio šokantan izgled američke teniserke! (FOTO)

Betani Matek Sands sa dugim crnim čarapama do kolena, šarenom suknjom i ljubičastom kosom pokušala da poremeti koncentraciju lepoj Ruskinji, ali nije uspela pošto je poražena sa 6:3,6:4

  • 2

Kako smo i očekivali, teniserka Betani Matek Sands i u 2014.nastavila je da nas iznenađuje, ali ne trijumfima protiv favorita, već odevnim kombinacijama.

Ona je svojim neobičnim stajlingom pokušala da na meču Australijen opena protiv Marije Šarapove malo dekoncentriše Ruskinju i natera je na greške ali nije uspela jer je lepa Maša trijumfovala sa 6:3,6:4.

Betani je obukla ultra kratku šarenu suknjicu i majicu na pruge, a sve ovo je upotpunila grejačima za noge, kao i ultraljubišasto obojenim pramenovima kose.

Ova modna kombinaciju koja se ne uklapa u sveden stil belog sporta, ali je njoj izgleda najbitnije da izazova šok po svaku cenu. Pa ako to već ne može rezultatima, može svojim modnim izborima. Šta je sledeće?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Dom zdravlja Doktor Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Greska

    14. januar 2014 | 17:35

    Betani se inace tako oblaci. Nije tako samo danas, i nije joj bilo u cilju da "uplasi" Sarapovu. Duge carape su njen zastitni znak, i oprema raznih boja. Prije je i stavljala nesto ispod ociju, neke crne trake, te trake je jedbom pokazala prije meca. Slicno je kao kod onih ragbista ili vojnika, samo sto oni necim mazu, a ona nalijepi.

  • apokalipsa

    14. januar 2014 | 17:19

    Kakav kreten treba joj zabraniti da igra takva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA