POVRATAK LUKOVIĆA NA MARAKANU? Znaće se definitivno u sredu!

Čelnici Zenita odlučili da odluku o povratku iskusnog defanzivca na ''Marakanu'' prolongiraju za 24 sata, rečeno je Telegrafu u klubu

  • 0

Još 24 sata zebnje, ali i nade za Crvenu zvezdu! Iako je na UO kluba sa ''Marakane'', koji je održan u ponedeljak, rečeno da će se odluka oko Aleksandra Lukovića znati u utorak oko 16:00 časova, čelnici Zenita su to prolongirali za sredu, potvrđeno je Telegrafu iz kluba.

Podsetimo, Luković već dugo ne igra u ruskom timu i izrazio je želju za povratak u crveno-belo jato, ali ono što koči posao jeste ''težak'' ugovor sa Zenitom, koji ga je poveo na pripreme u Katar, na još šest meseci gde bi značajnu ulogu trebalo da odigra zajednički sponzor ''Gasprom''.

- Moja želja nije sporna. Put do realizacije nije tako lak kao što izgleda. Imam još šest meseci do kraja ugovora sa Zenitom - nedavno je istakao bivši reprezentativac čiji slučaj i te kako podseća na onaj sa Ninkovićem, gde je vezista skoro svaki prelazni rok bio povezivan sa Zvezdom da bi na kraju i došao u voljeni klub.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA