BOGIĆEVIĆ: Nisam odustao od Partizana!

Vlasnik "Farmakoma" kaže da je i ranije želeo da finansijski pomogne FK Partizan ali su se ugroženim osetili oni koji su bili na nekim funkcijama u ovom klubu

  • 8

Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma" ekskluzivno za Telegraf.rs kaže da nije odustao od Fudbalskog kluba Partizan, kao i od ideje da bi mogao da se nađe na čelu ovog kluba.

- Nikada nisam odustao od Partizana. Zašto bih? Nemam razloga za to. Ja sam Partizanovac u srcu i hoću da pomognem – kaže Bogićević.

Telegraf intervju Obećali ste evropski Partizan, a on je do skora bio u rukama Dragana Đurića.

- Nije dobro, i ne može da bude dobro da palica Partizana bude u rukama Dragana Đurića. Mnoge stvari nisu urađene kako treba. Partizan mora da ide u Evropu, ne može da osvaja samo takmičenja u Srbiji.

Telegraf intervju Kada kažete nisam odustao, šta to konkretno znači - da postoji šansa da u nekoj skorijoj budućnosti uđete u "trku" za predsednika Partizana?

- Znate kako situacija se vremenom promenila. O predsednicima i Partizana i Zvezde ipak se odlučuje na nekom višem nivou. Država to drži pod kontrolom, i ne mislim ništa loše o tome jer je i Srbija, kao svaka država, zainteresovana za dešavanja u najvećim fudbalskim klubovima u zemlji. Pogotovu kada su u ovakvom statusu, kada nije rešeno pitanje ni vlasnika ni mnogi drugi problemi.

Telegraf intervju Ako bi vas pozvali da se kandidujete?

- Prihvatio bih naravno. Ne bih to učinio da se radi o Zvezdi (smeh).

Telegraf intervju Da li biste finansijski pomogli Partizanu?

- Svakako, pomogao bih Partizan. Smatram da nisam na Marsu i da ako im je potrebna moja podrška, ona neće izostati. Konkretno, u priču oko FK Partizan želeo sam i ranije da uđem, ali su se ugroženim osetili oni koji su bili na nekim funkcijama u ovom klubu.

(S. M. – N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    15. januar 2014 | 14:50

    Obrati se malo u KOSARKASKI KLUB PARTIZAN-INSTITUCIJU,ali ne preko SREDSTAVA JAVNOG INFORMISANJA vec LICEM U LICE znas vec s kim !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! PRVI se javio,a ko se prvi OGLASI zna se.....

  • El-Win

    15. januar 2014 | 14:59

    Kakav Bogićević još jedan propali privrednik, koji se nalazi u sličnoj situaciji kao i Đurić. Samo bivši fudbaleri u klub. Nikakav Bogićević ili Fratelo u paketu sa Acom Bulićem.

  • Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc

    15. januar 2014 | 13:53

    Dodji kralju i donesi novac za pocetak,sve ce ti se trostruko vratiti ako budes zadrzavao bisere nase skole nekoliko godina,a ne ko djura da prodajes posle jedne dobre polusezone!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA