Muž Nives Celzijus pojačava Zvezdu? Drpić želi na Marakanu

- Crvena zvezda je bila i ostala veliki klub, svetski i evropski prvak. Zato pitam - ko ne bi došao na "Marakanu". Ne bih se uplašio rada, navijača, ni eventualnog dolaska u Beograd. Želja mi je da osvojimo titulu - izjavio je iskusni defanzivac

  • 5

Crvena zvezda bi mogla da pojačanje u odbrani pronađe u Hrvatskoj. Bivši fudbaler zagrebačkog Dinama, Dino Drpić mogao bi da obuče crveno-beli dres.

Iskusni defanzivac je u razgovoru za "Sportski žurnal" izrazio veliku želju da dođe na "Marakanu". U prilog njegovom dolasku kako kaže ide i to, što je barijeru između Hrvatske i Srbije u svetu fudbala, razbio Robert Prosinečki:

- Crvena zvezda je bila i ostala veliki klub, svetski i evropski prvak. Zato pitam - ko ne bi došao na "Marakanu"? Ne bih se uplašio rada, navijača, ni eventualnog dolaska u Beograd. Želja mi je da osvojimo titulu. Robert Prosinečki je igrao u Zvezdi, bio njen trener. Fudbal je više od igre, pa zašto onda Dino Drpić ne može da sanja o prelasku u Crvenu zvezdu. Uveren sam da nikog u Beogradu ne bih razočarao - rekao je Drpić.

Mogućnost prelaska Drpića u klub iz Ljutice Bogdana potvrdio je i njegov menadžer Borislav Cvijanović:

- Dino je profesionalac, odličan igrač u poslednje vreme nema sreće. Došao bi u Crvenu zvezdu, tu nema zbora. Ima i raznih etiketa što je suprug Nives Celzijus, mnogi sebi daju za pravo da pričaju svašta. Fudbal ne sme da poznaje granice. Podsetiću da sam pre nekoliko godina Zvezdi nudio Džej Džej Okoču i Đalminju, ali nije bilo pozitivnog odgovora. Siguran sam da bi Drpić bio prevaga i uveren sam da bi se titula vratila na "Marakanu" - rekao je Cvijanović.

Drpić je tokom karijere nosio dresove Dinama iz Zagreba, Karlsurea, AEK-a, Volina i Rijeke. Javnosti je još poznat po svom braku sa kontroverznom Nives Celzijus.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tajfun kv

    15. januar 2014 | 10:59

    partizan najveci brend hrvatske...ha,ha...

  • Tutor

    15. januar 2014 | 11:03

    Raspad

  • Zoran

    15. januar 2014 | 12:50

    Kakve veze ima sto je Hrvat. Grobari sredio je Tole da Kosovo igra utakmice sad ce biti pojacanja za Vas koliko hocete. Osnovani ste u Zagrebu a Siptari ce vam biti najveca pojacanja u skorije vreme. Semenke, kikiriki. Krv nije voda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA