GOTOVO: Matić u Čelsiju za 21 milion funti!

Srpski reprezentativac, a sada već bivši član Benfike ponovo će obući dres ekipe sa "Stamford Bridža", pošto je potpisao ugovor na pet i po godina sa "plavcima"

  • 4

Ostalo je još samo da prođe medicinske preglede i Nemanja Matić će po drugi put u svojoj karijeri obući Čelsija. Srpski reprezentativac je u utorak uveče doputovao u London, a njegov prelazak iz Benfike koštaće "plavce" 21 milion funti.

Iako je ove godine bukvalno pola Evrope bilo zainteresovano za Matića, on se opredelio za povratak u klub "Stamford Bridža" isključivo zbog Žozea Murinja koji je insistirao na dovođenju srpskog veziste.

Srpski reprezentativac potpisao je ugovor na pet i po godina i zadužio je dres sa brojem 21.

- Srećan sam što sam se vratio u Čelsi i dobro se osećam zbog toga. Želim da kažem da ću dati sve od sebe da pomognem timu i usrećim sve navijače. Cilj mi je da sa klubom osvojim Premijer ligu i pokušam da osvojim Ligu šampiona - izjavio je Matić po potpisivanju ugovora.

Odlični vezista je već bio član Čelsija pre tri godine, a tokom prvog mandata u klubu, samo dva puta je ulazio sa klupe. U karijeri je još nosio dresove Jedinstva sa Uba, Košića, Vitesea i Benfike.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meek mill

    15. januar 2014 | 12:54

    srecno ljudino

  • Dragan

    15. januar 2014 | 12:57

    Nisam siguran da je celzi dobra opcija ali u svakom slucaju mu zelim svu srecu I napredak u karijeri.

  • Sashki

    15. januar 2014 | 13:34

    Srecno care. Jedino mi je zao sto su ga platili pi n o manje nego sto su nudili drugi klubovi. Al tako ti je to kad dva kluba imaju dobar partnerski biznis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA