Partizan opet želi Laneta Jovanovića?

Prema nezvaničnim informacijama crno-beli žele da angažuju nekadašnjeg srpskog reprezentativca, ali za sada iz kluba svi ćute o ovom transferu.* Jedino je sigurno da je srpski šampion zainteresovan za igrača Brage Nuna Koelja

  • 5

Partizan nastavlja sa aktivnostima u zimskom prelaznom roku i spremanju tima za prolećni deo sezone u kome će pokušati da odbrane titulu šampiona Srbije.

Prema informacijama, koje prenose "Večernje novosti" crno-beli su zainteresovani i za nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Milana Jovanovića, koji im i je letos bio na meti, kao i Crvenoj zvezdi.

On je ovu polusezonu pauzirao i nije igrao nigde, ali pitanje je da kakvo je njegovo mišljenje u vezi sa povratkom u srpski fudbal, kad već pre šest meseci nije želeo da prihvati nijednu ponudu večitih rivala.

PORTUGALAC NA METI

Uprkos tome što se predsednik kluba Dragan Đurić nalazi u pritvoru, čelnici crno-belih su nastavili sa radom u  njegovom odsustvu i u potrazi su za rešenjima u defanzivnoj liniji tima, a na meti im je štoper Brage, Nunjo Andre Koelja.

Kako je sportski direktor kluba iz Humske, Albert Nađ rekao za Mocartsport, zainteresovani su za 28-godišnjeg defanzivca portugalske ekipe, ali nije otkrivao koliko je mogućnost da se realizuje ovaj transfer.

- Tačno je da smo zainteresovani za Koelja i da smo u pregovorima sa njim. Bilo bi dobro da ga dovedemo, ali to je sve što mogu da kažem. Sve ostalo je teško prognozirati - rekao je Nađ.

Koeljo je ove godine igrao na 13 utakmica za Bragu u portugalskom šampionatu, a pre nje bio je član Sportinga, Porta i Standardu iz Liježa. On bi posle Branislav Trajkovića mogao da bude drugo zimsko pojačanje na poziciji centralnog beka u timu Marka Nikolića.

Inače letos je bivši desni spoljni Partizana, Aleksandar Miljković otišao upravo u redove Brage, pa bi možda on mogao da utiče na svog saigrača da dođe u Humsku ulicu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Novosti/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA