POVRATAK KUĆI? Lazović trenira sa crno-belima!

Nekadašnji centarfor crno-belih mogao bi po drugi put u karijeri da se vrati u svoj bivši klub i pomogne mu na proleće u borbi za još jednu titulu šampiona Srbije u nizu

  • 5

Danko Lazović ponovo je zadužio opremu Partizana, kluba u kome je ponikao, barem na treninzima! Nekadašnji napadač Fejenorda, PSV-a i Zenita trenira zajedno sa ostalim igračima crno-belih u Zemunelu, pošto su mu klub i trener Marko Nikolić dozvolili da održava formu zajedno sa prvim timom.

Nekadašnji reprezentativac Srbije otkako je otišao iz Zenita na pozajmicu u Rostov, odigrao je samo tri utakmice, a sada mu je ugovor sa timom iz Sankt Peterburga istekao, tako da trenutno boravi u Beogradu i pokušava da održi fizičku spremu dok čeka pravu ponudu za nastavak karijere.

Do tada će biti sa crno-belima, a sportski direktor ekipe iz Humske, Albert Nađ je ostao zagonetan na pitanje o mogućnost da Lazović ponovo obuče dres Partizana.

- Danko nas je pitao da li može da trenira sa nama i normalno je da smo mu dozvolili, takva je priča i za Vladimira Stojkovića, ukoliko u potrazi za novim klubom zatraži da trenira sa dojučerašnjim klupskim drugovima. Danko je uvek dobrodošao, a da li će možda postati opet naš član, videćemo, ko zna - rekao je Nađ za Večernje novosti.

Lazović je dva puta tokom karijere igrao za crno-bele, prvi put do 2003. godine kada je prešao u Fejenord, a drugi put je bio na šestomesečnoj pozajmici u prvoj polovini 2006. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    16. januar 2014 | 01:18

    Dodji Danko kuci da te opet prskaju cigani!

  • Rade

    16. januar 2014 | 12:33

    Zasto vracati nekoga ko je pljunuo na reprezentativni dres,ko ke covek ili bolje receno necovek koji zivi za svoj interes ne voli ni Srbiju ni Partizan.Los covek,pije,pusi,pa zaradio je dovoljno da nas ne nervira i ne laze kao ranije.Srecan mu put u rodni Kg,nama pronicljivi penzioneri sa svojom dvolicnoscu nisu potrebni.

  • mikele

    16. januar 2014 | 16:32

    Rade da li ti je pravo ime Radojko ili Radosav? E moj seljanine goljo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA