Ako želite da postanete heroj škole, pogodite ovakvu trojku! (VIDEO)

Neverovatan potez košarkaša srednje škole koji se u poslednjoj sekundi utakmice bacio za loptom u aut i odatle pogodio trojku kojom je njegov tim odveo do pobede

  • 1

Stigla je još jedna potvrda koliko je košarka neverovatan i nepredvidiv sport! Na utakmici američke srednjoškolske lige, jedan igrač postigao je pobedničku trojku iz auta. Mladi Ili Bel je svojim potezom postao heroj svog tima i škole za koju nastupa.

Meč se igrao između jedne srednje škole iz Kanzasa i Hajt Haja, a gostujući tim je nekoliko sekundi pre kraja bio u rezultatskom zaostatku, odnosno gubili su poen razlike. Domaćini su napravili faul i na liniju za slobodna bacanja otišao je Semaj Hervi, koji je pogodio prvo bacanje, ali je promašio u drugom pokušaju.

Kako je svega nekoliko sekundi ostalo do isteka vremena, nastala je velika borba za loptu, koja je krenula prema autu, a tada je na scenu stupio Ili Bel koji se bacio za njom, u skoku se okrenuo i bacio prema košu. Lopta je prošla kroz obruč i u tom trenutku je nastala ludnica na parketu i tribinama, a svi su poleteli u zagrljaj strelcu pobedničkog koša.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA