ZIMONJIĆ: Veliki pehar asocira na puno bombona!

Danas se trofejima srpskog dubl igrača najviše obraduju njegova deca, jer Zimonjić kući donosi pehare pune bombona * Nije ni sanjao da će osvojiti 50 titula u karijeri

  • 0

Najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić pred dolazak na Australijan Open u paru sa Danijelom Nestorom osvojio je 50. titulu u karijeri, od čega 25. sa Kanađaninom!

Veliki jubilej raduje Zimonjića, kojem je pred početak prve saradnje sa Nestorom delovalo nemoguće da može toliko trofeja da osvoji.

- Stvarno lep broj titula! Danijel je imao trofeja isto koliko ja sad pre početka naše prve saradnje. Gledao sam na to sa divljenjem i mislio da je nedostižno, ali uspeo sam - rekao je zadovoljno Zimonjić u Melburnu i istakao da mu je plan da osvoji Gren slemove koje do sada nije uspeo.

- Australijan Open je jedan od velikih turnira koji mi nedostaju! Igrali smo ovde finale, ali smo poraženi od braće Brajan. S druge strane na US Openu sam ostvario najslabije rezultate, najviše sam stigao do četvrtfinala.

Svakoj novoj tituli srpskog tenisera više se obraduju njegova deca, a Zimonjić otkriva i zašto.

- Leonu i Luni je interesantno kad osvojim pehar, jer kad ga donesem kući mora da bude pun bombona. Specijalno naručuju kakve bombonice vole, a kada sam im poslalo sliku trofeja iz Sidneja rekli su - "Veliki pehar, biće puno bombona" - zaključio je Zimonjić.

Zimonjić i Nestor u drugom kolu Australijan Opena igraju protiv hrvatskog para Marin Draganja i Mate Pavić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Dom zdravlja Doktor Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA