BOSANSKI TENISER: Novak mi je čestitao!

Posle poraza od Tomaša Berdiha, čime je završena bajka Damira Džumhura na Australijan openu, srpski teniser poželeo je puno uspeha uz nadu da će se jednog dana sresti na terenu

  • 5

San bosanskog tenisera Damira Džumhura u Melburnu je završen! Čeh Tomaš Berdih bio je bolji sa 6:4, 6:2, 6:2, ali mladi teniser rodom iz Sarajeva zadovoljno će napustiti Australijan Open.

Ni podrška sa tribina nije pomogla Džumhuru da uzme set sedmom teniseru sveta.

- Bilo je jako teško igrati protiv Berdiha, jer je on jedan od najboljih na svetu. Bio sam stegnut, jer sam prvi put igrao na glavnom stadionu pred velikim brojem gledalaca - rekao je Damir uz pohvale za svoje navijače, a zatim otkrio s kim se sreo posle meča.

- Novak mi je čestitao posle meča na rezultatu koji sam ostvario na Australijan Openu! Poželeo mi je da nastavim sa dobrim igrama uz nadu da ćemo se jednog dana sresti na terenu - rekao je 21-godišnji Bosanac, koji je srpskog asa upoznao pre nekoliko godina na turniru u Monte Karlu.

- Kada sam imao 16-godina igrao sam na juniorskom turniru u Monte Karlu, kada je i Novak bio tamo. On se verovatno ne seća da samo se upoznali, ali je meni taj susret ostao dobro urezan u pamćenje - rekao je Đumhur koji odlično poznaje Novakovu braću Marka i Đorđa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alina

    17. januar 2014 | 18:07

    Jok Pavle, eto nije znao! Bitno je da ti znas da je Damir Bosanac...

  • za Pavla sitnog račundžiju

    18. januar 2014 | 10:13

    Novak je pre svega čovek i veliki sportista i kao takvog ga uvažavaju u celom svetu i zbog toga je ovaj mali Džumhur iskreno ponosan na čestitanje od strane velikog šampiona

  • Wally

    17. januar 2014 | 20:10

    Isti Novak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA