SKANDAL: Kosovo hoće da debituje protiv Srbije?!

Predsednik Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri uputio otrovnu strelicu prema Srpskoj kući fudbala izjavivši da bi voleo da njegova reprezentacija igra protiv Srbije u martu

  • 26

Kosovo je dobilo zeleno svetlo od FIFA da igra prijateljske mečeve, ali pod uslovom da ne koristi nacionalne simbole - himnu i grb, kao i to da ne može da igra protiv republika iz bivše Jugoslavije. U Prištini se već spremaju za debitantski nastup svoje reprezentacije, a prvi čovek Kosovskog saveza, Fadilj Vokri je izjavio da bi voleo da u prvom meču ugoste srpski nacionalni tim.

- Pre tri godine sam rekao da bih voleo da igramo protiv Srbije i bio sam ozbiljan. Mnogi su mislili tada da je ovo provokacija, ali sada su stvari realnije. Ja i dalje želim da se taj meč odigra, samo mora prvo FSS da pristane, ali i FIFA da dozvoli. Ja sam i na sastanku u Cirihu rekao da bi bilo dobro da prvi meč igraju Kosovo i Srbija, ali Blater je bio protiv toga zbog huligana - rekao je Vokri za Alo.

Kao potencijalni rivali Kosova tokom reprezentativnih termina u martu pominju se Holandija, Sad, Gana, ali i Farska ostrva čiji su se čelnici prema rečima predsednika saveza Kosova sami javili.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znackatraz

    17. januar 2014 | 10:13

    Partizanova legenda...

  • Nikolaa

    17. januar 2014 | 10:07

    Ako crno beli idol bude dogovarao s Toletom,nista nije iskljuceno..pare su to

  • grobar do koske

    17. januar 2014 | 10:14

    Cim TOLE ode tako ce i biti,ovi ce im sve dati i jos ce novi predsednik saveza SRBIJE biti CIRO BLAZEVIC(veliki FAN putnjicavih),a novi selektor SRBIJE ROBERT PROSINECKI (doskorasnji trener na pecurkani) !! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA