Selektor rukometaša zamenio golmane pred Francuze

Čuvar mreže Sen Rafela naćiće se u timu za utakmicu protiv "trikolora" u kojoj bi moglo da dođe do izražaja njegovo igranje u francuskoj ligi i poznavanje njihovih rukometaša

  • 1

Rukometaši Srbije u petak od 20.15 igraju protiv Francuske poslednju i najvažniju utakmicu u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Danskoj. Srpski selektor, Vladan Matić je odlučio da izvrši jednu izmenu u timu, na koju prema pravilima ima pravo, pa će tako umesto golmana Strahinje Milića, koji će se preseliti na tribine, u timu biti Slaviša Đukanović.

Trener Srbije se na ovakav potez najverovatnije odlučio zato što je iskusni čuvar mreže član francuskog Sen Rafaela i dobro poznaje igrače "galskih petlova". Đukanović je do sada 10 puta branio za reprezentaciju Srbije.

Naš nacionalni tim moraće da ide na pobedu protiv aktelnih olimpijskih prvaka, pošto još uvek nije obezbedio plasman u narednu fazu šampionata Evrope, ali i u slučaju poraza postoje kalkulacije po kojima bi "orlovi" prošli dalje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MELE

    17. januar 2014 | 15:34

    Bravo,bitno je da su golmani zamenjeni,a što se napadi završavaju solo akcijama i što je odbrana u većem delu kritična,nije bitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA