BORBA NEPRESTANA: Zvezdin račun bio u blokadi 798 od poslednjih 1.095 dana!

 
  • 9

Dugogodišnje loše rukovođenje klubom, kamate na kamate i presipanje iz šupljeg u prazno dovelo je Crvenu zvezdu tamo gde se danas nalazi

Poražavajuće deluje činjenica da je u poslednje tri godine čak 798 dana račun Crvene zvezde bio u blokadi! Rekordan je bio period u kojem skoro godinu dana uzastopno račun nije bio likvidan. Prema dostupnim podacima na sajtu Narodne banke Srbije Zvezda je u periodu od 23.03.2012 do 22.02.2013 bila nelikvidna.

Ni trenutna situacija nij malo obećavajuća. Račun kluba je nelikvidan od 13. decembra prošle godine. Zanimljivo je da su računi bili blokirani šest puta u periodu od 36 meseci na samo jedan dan.

Na svu muku koja je snašla Zvezdu nadovezala se tužba nekadašnjih igrača i trenera koja blokira i mogućnost registrovanja eventualnih pojačanja u zimskom prelaznom roku. Isti scenario je viđen mnogo puta ranije, ali je Zvezda uspevala na kraju da se izvuče i reši barem privremeno probleme.

Podsetimo, posle odlaska Vladana Lukića sa čela crveno-belih klub je 18. decembra 2012 godine preuzeo Dragan Džajić, zajedno sa upravom u kojoj su se našli Slaviša Kokeza, Nebojša Čović i Ivica Tončev.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA