ANA POSLE POBEDE: Serena servira bolje od muškaraca! (FOTO)

U finišu prvog seta srpska teniserka bila je totalno pogubljena kada je publika krenula da ustaje zbog kiše, pa je pogrešila pri laganom udarcu *

  • 2

Spkinja Ana Ivanović nastavila je seriju pobeda, jer je u trećem kolu Australijan Opena bila bolja od domaće teniserke Samante Stosur!

Najteži ispit na turniru srpsku teniserku očekuje već u narednoj rundi kada će se sastati sa prvom igračicom sveta Serenom Vilijams, a taj meč Ivanovićeva iščekuje sa osmehom.

- Znam šta me čeka! Serena ima sjajan servis, čak bolje od nekih muškaraca! Odiše sigurnošću u igri, a ja u takvoj situaciji previše forsiram i brzam pa napravim puno grešaka - rekla je Ivanovićeva, a zatim se vratila na meč sa Australijankom.

- U pauzi me je trener Kontić smirivao i bodrio, jer sam znala da sam propustila nekoliko dobrih šansi. Po povratku na teren je bilo jako toplo i teško za gru, ali sam uspela posle gubitka seta da preokrenem rezultat - rekla je 26-godišnja srpska teniserka kojoj se u karijeri nije desila slična situacija kao u finišu taj-brejka prvog seta kada je u toku poena počela naprasno da pada kiša.

- Mislila sam da je neko viknuo aut! Nisam znala šta se dešava, jer su ljudi krenuli da ustaju i prosto kao da je neki zid bio ispred mene! Iznervirala sam se što sam laganu lopticu pogrešila, ali je trener uspeo da me dobro pripremi za meč posle pauze.

U finišu prvog seta linijske sudije su napravile nekoliko grešaka, koje je Ivanoviće ispravila uspešnim čelendžima, a ti trenuci je nisu poremetili.

- Greške se dešavaju. Ona je igrala na domaćem terenu, ali sam pokušala da pređem preko toga i da mislim na druge stvari u čemu sam danas i uspela - rekla je Ivanovićeva i otkrila da dobacivanja sa tribina je dosta izbace iz igre.

- Ne smeta mi buka navijača između poena. Svako ima pravo da navija za svog tenisera. Smeta mi kada publika u toku poena u pripremi za udarac dobace - "Napadni sada"  - rekla je Ivanovićeva na šta su srpski novinari upitali - Da li to znači da ti naši navijači smetaju?

- Ponekad su to i protivnički, koji ne dobacuju već se zakašlju - zaključila je kroz osmeh srpska teniserka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA