STANIĆU PREKIPELO: Ne mogu ja sam!

Golman Srbije nezadovoljan kako je reprezentacija igrala, time što još pre Španije nije rekao "dosta", smatra da njegovu energiju moraju svi da prate

  • 5

Tek će se kamenje zakotrljati posle ovog sunovrata rukometne reprezentacije Srbije, koja je odbranu srebrne medalje iz Beograda 2012. godine završila već posle tri utakmice.

Jedan od onih kojeg narod najviše voli, koji izgara na svakoj utakmici među stativama Darko Stanić, teško će se vratiti opet među reprezentativce.

Teško posle ovakvih izjava odmah po završetku meča sa Francuzima i završetku šampionata za orlove.

- Nisam nikad bežao od odgovornosti kao golmna i stub reprezentacije. Međutim, tu odgovornost mora da ponese još neko. Nemoguće je da čitav tim nosi jedan čovek - rekao je Stanić za Sport.

- Trebalo je da igramo plitko, da pustimo bekove da šutiraju, a da zatvorimo pivota. Umesto toga, primali smo golove sa šest metara i sedmeraca - nije se libio golman Srbije i da podeli svoju viziju igre.

Prošli smo kao bosi po trnju, baš kao i u Španiji 2013. na koju se Stanić još jednom vratio.

- Ni sam ne znam zašto sam ostao pri odluci da idem u Španiju, kad se ne realizuje ona energija koj dajem u reprezentaciji. Ne mogu da se trošim, a da nema rezultata - kao da se oprašta od Srbije govorio je Stanić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    18. januar 2014 | 13:18

    Podrška za Stanića, ovi ostali ko da leba nisu jeli treći dan.

  • Ротфрајер

    18. januar 2014 | 14:22

    Реално

  • Nislija

    18. januar 2014 | 15:06

    Stanic je Jedini koji vredi u celoj ekipi.. Kako li Ilic i Vujin igraju u svojim timovima da mi je znati.. Za reprezentaciju kao od bede, kao da ih primoravaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA