Prvi Zvezdin meč u 2014: Sloga iz Petrovca na Mlavi pobedila na Marakani! (FOTO)

Tim iz Prve lige Srbije sačekao grešku golmana Vesića u drugom poluvremenu i prilično iznenadio prisutne u Ljutice Bogdana

  • 20

U prvom pripremnom meču u 2014. godini Zvezda je u meču zatvorenog tipa na Marakani poražena 1:0 od Sloge iz Petrovca na Mlavi!

Crveno beli su nastupili u šarenom sastavu, a prvih 11 činili su: Rajković, Lazić, Mijailović, Krneta, Martinović, Jokić, Milijaš, Pečnik, Milunović, Dauda, Mihajlović.

U prih 45 minuta Predrag Rajković je nekoliko puta spasao Zvezdu dobrim odbranama, a gosti iz Petrovca na Mlavi su protiv velikana odigrala verovatno najhrabrije što su mogli.

Mladi golman koji bi ovogo proleća trebalo da dobije priznanje za ono što je radio prošlog leta u dresu omladinske reprezentacije skinuo je dva zicera članu Prve lige.

Sa druge strane u dresu crveno - belih ošišani Nejc Pečnik je prvi zapretio, zatim je Dauda bio neprecizan na sistenciju Slovenca sa desetak metara.

Drugo poluvreme za Zvezdu je igrala sledeća jedanaestorka: Vesić, Petković, Nenadić, Omega, Arauho, Lazović, Gogić, Kovačević, Onjilo, Đuričković, Ožegović. 

Umesto da stignu do gola u prvoj pripremnoj utakmici, izabranici Slaviše Stojanovića su ga primili.

Najviše zahvaljujući nonšalantnosti Miloša Vesića koji se poigravao pred svojim golom, gosti su stigli do vođstva sredinom drugog poluvremena, a onda se grčevito branili pred naletima i šutevima Petra Đuričkovića i povratnika u tim Darka Lazovića.

Zvezda jeste napadala, ali timu iz Petrovca na Mlavi nije dala gol. Premijera u 2014. nije uspela!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. januar 2014 | 16:30

    Sada ce vas mnogi Z....VATI,ali nisu u pravu zato sto je SLOGA IZ PETROVCA NA MLAVI brizljivo i pazljivo selektiran i skup(sastavljen je od dece skupljene brze bolje iz okolnih sela koje cuvaju ovcice-kao i dzajic kada je bio dete) sastav !!! HHHAAAHHHHAAA PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!!

  • grobar do koske

    18. januar 2014 | 16:37

    HAJDE DA POHAPSITE sve zivo iz INSTITUCIJE i trenere i igrace,ekonome,cistacice,radnike i neradnike.....I VAMA OPET PROBLEMI NECE NESTATI,ZATO STO VAM NIJE PARTIZAN JEDINI PROBLEM VEC SVI KOJI IGRAJU FUDBAL U SRBIJI,CAK I EKIPE IZ OSNOVNIH SKOLA,PA VI SE GRCEVITO MORATE BORITI DA SE PROROCANSTVO MILOJKA PANTICA ne ostvari koje glasi:crvena zvezda I KAO FUDBALSKI KLUB(pored kosarkaskog) NECE POSTOJATI,ZIVI BILI PA VIDELI !!!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Vuk

    18. januar 2014 | 18:21

    Petrovac na mlavi se grcevito branio posle vodstva haha je li to pisac hoce da kaze da je zvezda bila bolja ali je nesrecno izgubila!!! Eto glupe delije sta kod vas prolazi,ovakvi I slicni tekstovi cccc Jadni ste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA