Kako li je Marijeva majka preživela što joj je sin pobedio simpatiju!

Naklonost majke najboljeg britanskog tenisera prema Felisijanu Lopezu poznata je još od ranije, a žreb na ovogodišnjem Australijan openu je ponovo spojio njenog sina sa španskim teniserom i ponovo je Endi bio bolji

  • 3

Svi se sećamo izdanja Vimbldona od pre nekoliko godina, kada su se u četvrtfinalu ovog turnira sastali Endi Mari i Felisijano Lopez, čitava javnost je tih dana uživala čitajući i podsmevajući se izjavama majke britanskog tenisera, koja je tada naprosto odlepila za Špancem.

Džudi Mari mu je tada dala i nadimak po kome je postao poznat u teniskom svetu - Delisijano, a tih dana mu je ostavljala razne poruke na Tviteru, što je njenog sina dovodilo do ludila. Mnogi su se zapitivali za koga li će tada da navija u četvrtfinalu najvećeg teniskog turnira na svetu, za svog sina ili svoju simpatiju, ali su ostali su uskraćeni za odgovor.

Kako bi prekinuo "drugu mladost" svoje majke Endi je savladao špasnkog tenisera i posle toga je sve utihnulo, mada je Džudi i dalje povremeno izražavala svoje divljenje prema lepoti i građi Lopeza. Tako je i ove godine na početku Australijan opena, proradila stara vatra u Škotlanđanki, koja nije mogla da izdrži i da ne prokomentariše nov imidž svoje simpatije.

- Užasan početak godine. Delisijano se ošišao na kratko - napisala je Džudi Mari na svom Tviter profilu, a u tom trenutku kao da se nešto urotilo i odlučilo da ponovo stavi 50-godišnju gospođu na probu. Žreb je hteo da se njen sin i Španac sretnu u trećem kolu prvog Gren slema u sezoni.

Ponovo je počela da se pominje njena slabost prema Lopezu, a španski as je rekao da ga zasmejavaju njeni komentari i da se uvek zacrveni kada ih pročita. Ona ovog puta nije htela da se mnogo upliće i nije želela svog sina Endija da stavlja pod dodatni pritisak.

Tako su u noći između petka i subote na teren Hejsels arene izašli njena dva omiljena tenisera, a i ovoga puta bolji je bio njen sin koji je dobio sa 3:0.

Džudi je prisustvovala meču, a kako je preživela ispadanje Felisijana i za koga je navijala, ni ovoga puta nećemo saznati. U svakom slučaju moraćemo da sačekamo sledeći duel njih dvojice kako bi videli da li se gospođa Mari ohladila od tenisera iz Španije ili plamen i dalje gori.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA