Kakva golčina Ronalda, Real peticom prošao kroz Betis! (VIDEO)

Izabranici Karla Anćelotija pružili fenomenalnu partiju na gostovanju fenjerašu i pobedom od 5:0 izjednačili se sa vodećim klubovima Primere, ali uz utakmicu više

  • 1

Nastavlja se trka u troje veoma neizvesnog španskog prvenstva. Real iz Madrida je slavio na gostovanju Betisu rezultatom 5:0 i tako se izjednačio po broju bodova sa vodećom Barselonom i Atletiko Madridom, doduše uz utakmicu više.

Izabranici Karla Anćelotija pružili su sjajnu partiju, stvorili pregršt šansi, postigli prelepe golove i vezali četvrti vezani trijumf. Sa druge strane ekipa Betisa je ovim porazom još jače zakucana za dno tabele i veoma teško će ostati u elitnom društvu i naredne sezone.

Sve je počelo majstorijom Kristijana Ronalda u 10. minutu. Portugalac je prihvatio loptu na sredini terena, izborio se za poziciju i sa nekih dvadesetak metara raspalio po lopti koju je golman Betisa Andersen mogao samo da isprati pogledom. Ovo je bio 21. gol Ronalda ove sezone. Da Madriđani nemaju samo jednog majstora za slobodne udarce u ekipi, pokazao je Geret Bejl sjajnim pogotkom u 25. minutu.

Kraljevski klub je pitanje pobednika rešio u nadoknadi prvog poluvremena, kada je francuski internacionalac Karim Benzema postigao svoj deveti gol u sezoni. U drugom poluvremenu, Real je nastavio da gazi.Na 4:0 povisio je Anhel Di Maria, fenomenalnim golom u 62. minutu, da bi konačan rezultat postavio Alvaro Morata na asistenciju Ronalda u poslednjim trenucima meča.

Primera 20. kolo:

Petak:

Malaga - Valensija 0:0

Subota:

Betis - Real Madrid 0:5

(Ronaldo 10, Bejl 25, Benzema 45+1, Di Maria 62, Morata 90)

Elče - Rajo Valjekano 2:0

(Albakar 19(p), Markez 79 - c.k. Baena 18)

Granada - Osasuna 0:0

Espanjol - Selta 1:0

(Garsija 88.)

Nedelja:

Hetafe - Real Sosijedad 12.00

Viljareal - Almerija 17.00

Levante - Barselona 19.00

Atletiko Madrid - Sevilja 21.00

Ponedeljak:

Atletik Bilbao - Valjadolid 22.00

Tabela: Barselona 50, Atletiko Madrid 50, Real Madrid 50 (+1), Atletik Bilbao 36, Viljareal 34, Real Sosijedad 32....Valjadolid 16, Rajo Valjekano 16(+1), Betis 11 (+1).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA