BOLESTAN: Rodman priznao da se leči od alkoholizma!

Jedan od najupečatljivijih košarkaša svih vremena koji je morao da se izvini zbog izjave o američkom državljaninu koji se nalazi u severnokorejskom zatvoru * Tom prilikom je rekao da je bio pod dejstvom alkohola i da ima velikih problema sa tim porokom

  • 3

Bivša košarkaška zvezda Denis Rodman, koji je suočen sa kritikama zbog niza poseta Severnoj Koreji, primljen je na kliniku za lečenje alkoholizma, javljaju američki mediji. Nekadašnji igrač Čikaga je počeo lečenje u sredu i ne zna se koliko dugo će ostati tamo, a nije objavljeno ni ime klinike.

On se ovog meseca, po povratku sa poslednjeg puta u Severnu Koreju, izvinio zbog izjave da je Amerikanac koji se nalazi u severnokorejskom zatvoru, sam kriv za svoju sudbinu. Rodman je rekao da je to izjavio pod dejstvom alkohola.

On je prilikom poslednje posete poveo sa sobom tim bivših igrača NBA. Rodman je tom prilikom pevao pesmu "Srećan rođendan" severnokorejskom lideru Kim Džong-Unu ispred sportske arene pune ljudi.

Bivši košarkaš NBA našao se na meti kritika zbog toga što prilikom poslednje sedmodnevne posete Severnoj Koreji nije hteo da se bavi kršenjima ljudskih prava ni nevoljom uhapšenog američkog misionara Keneta Baea.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA