ĐURIĆ DOVEO HRVATSKOG GOLMANA: Oduševljen sam kampom Teleoptika!

Dvadesetogodišnji Luka Gajić došao je na probu na poziv predsednika Partizana u junu prošle godine, i u ponedeljak će se pojaviti na prozivci Teleoptika

  • 17

Predsednik Partizana Dragan Đurić, koji je pritvoren zbog sporne privatizacije Veterinarskog zavoda pre šest dana, dogovorio je dolazak mladog, 20-godišnjeg hrvatskog golmana Luke Gajića.

Doskorašnji čuvar mreže drugoligaša Rudeša otkrio je medijima u domovini da ga je zvao Đurić, kao i da će pre Partizana ići na kaljenje u Teleoptik.

- Igraju u drugoj srpskoj ligi. Partizanov predsednik Dragan Đurić se raspitivao za mene. Pozvali su me u junu prošle godine na probu i pristao sam da dođem - rekao je Gajić.

U prijateljskoj utakmici nije primio gol na golu Teleoptika, a odradio je i jedan trening s Partizanom.

- Znao sam da Partizan ima jednu od najboljih škola u regionu i da šalje sve svoje mlade igrače u Teleoptik, ali kad sam video njihov kamp, oduševio sam se - rekao je Luka.

Partizan je na probi imao još jednog Hrvata - Marina Romića, igrača iz Rijekine škole, ali on nije prošao. Luka ipak neće biti prvi hrvatski golman u srpskom fudbalu, jer je prethodno led probio Matej Delač, koji je prošle sezone igrao u Vojvodini.

- Ne poznajemo se, ali sigurno je da mi je bilo lakše da odem u Srbiju nakon što je to on već učinio. Mada, ne bi mi bilo problem da odem i da nijedan Hrvat pre mene to nije učinio - zaključio je Zagrepčanin Gajić, koji će se u ponedeljak javiti na prozivci u zemunskom Teleoptiku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    19. januar 2014 | 20:42

    Ja lepo kazem, Bravo Djuricu lepoto. PARTIZAN JE Najveci Brend Hrvatske! To se sada vidi.

  • FOX

    19. januar 2014 | 20:44

    Ajmo crno beli umro je Tudjman Franja! Cutacemo jedan minut predsedniku Partizana.

  • FOX

    19. januar 2014 | 20:44

    Nije Partizan dzaba osnovan u Zagrebu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA