ŠVAJCARSKI NOVINAR: Vavrinka može da pobedi Novaka, Federer nikako! (FOTO)

Pre meča između Novaka Đokovića i Stanislasa Vavrinke, reporter Telegrafa rezgovarao je sa novinarom iz Švajcarske koji svom sunarodniku daje šansu samo ako odigra perfektan meč

  • 2

Meč četvrtfinala Australijan Opena između Novaka Đokovića i Stanislasa Vavrinke biće prvi veliki ispit za trostrukog uzastopnog šampiona u Melburnu.

Dvojica tenisera u prošlogodišnjoj osmini finala odigrali su neverovatan meč u pet setova u kojem je srpski as bio bolji 12:10, a reporter Telegrafa u Melburnu razgovarao je sa kolegom iz Švajcarske pred meč u utorak.

- Vavrinka je u poslednjih godinu dana napredovao i igra svoj najbolji tenis. Očekujem još jedan maratonski meč, jer je Vavrinka veliki ratnik. Mislim da može da pobedi Novaka samo ako odigra perfektan meč - rekao je švajcarski novinar Paskal Bernand, ali i otkrio da i sam sumnja u takav ishod:

- Đoković je najbolji igrač u ovom trenutku i ima velike šanse za novu titulu u Australiji! Veoma je snažan na terenu, čak i za Nadala - rekao je Paskal, koji smatra da vreme Rodžera Federera polako prolazi.

- Ni Federer ne bi imao velike šanse da pobedi Đokovića! Rodžerovi slavni dani lagano prolaze - rekao je švajcarski novinar.

U februaru srpski i švajcarski Dejvis kup tim sastaće se u okviru prvog kola u Novom Sadu.

- Federer od duela sa SAD, kada smo poraženi sa 5:0 nije igrao za Dejvis kup reprezentaciju, a još nije definitivno odlučio da li će biti u timu za meč sa Srbijom.

Ukoliko Federer ne bude igrao teško će Vavrinka moći da nas predvodi do pobede - zaključio je švajcarski novinar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković / Dom zdravlja Doktor Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA