Lazović predstavljen u Humskoj, da li će ponoviti ove dve majstorije iz crno - belog dresa? (VIDEO)

Grobari se sećaju majstorija sa 18 godina kada je Danko kupio Evropu i sebi obezbedio odlazak na Zapad. Danas, navijači očekuju slične majstorije od njega, jer je potpisao ugovor na godinu i po dana

  • 7

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije, Danko Lazović, rekao je da se u Partizan vratio, jer je željan trofeja iako je imao boljih ponuda za nastavak karijere.

- Ne mogu da kažem o kojim klubovima se radi, ali reći ću da sam imao ponude iz Turske, Kine i Kanade, međutim umorio sam se posle četiri godine u Rusiji.

- Takođe, klubovi koji su me tražili nisu od onih koji se bore za titulu, već za opstanak ili su na sredini tabele. Igrajući u Rostovu video sam kako izgleda borba za opstanak, a ja želim da u karijeri osvojim još neki trofej - rekao je Lazović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

On je sa Partizanom potpisao ugovor na godinu i po dana i nosiće dres sa svojim starim brojem 27.

MOŽE LI DA PONOVI MAKAZICE I GLAVOM NA KOPAČKU?

Grobari pamte Danka kao rasnog strelca, ali bez sumnje dve majstorije su ostale uraze u pamćenje svakog navijača Partizana.

Makazice u prvom meču kvalifikacija Kupa UEFA u sezoni 2002. godine kojima je načeo prašku Slaviju razgalio je tada sve na stadionu partizana, a Evropa iako bez Jutjuba delija je u tadašnjim Tv špicama njegov gol.

Šteta što taj gol i pobeda crno - belih od 3:1 nisu bili dovoljni za prolaz jer su crno - beli u revanšu deklasirani 5:1 posle produžetaka.

Drugi pogodak postigao je nešto ranije, u julskim kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvi meč protiv Hamarbija završen je 1:1, a Danko Lazović je izjednačio golom, na oko jednostavnim, u stvari majstorskim.

Posle odbrane golmana švedskog kluba, natrčao je glavom u trenutku dok je kopačka protivnika skoro bila na loptu i bez straha, tada 18-godišnji Lazović šalje loptu u mrežu nemareći za posledice. Na sreću, do susreta njegove glave i protivničke kopačke nije došlo, a crno - beli su posle tih 1:1 u Beogradu deklasirali Hamarbi 4:0.

Danko Lazović je istakao  da razmišlja o uspehu sa Partizanom i na evropskoj sceni

- Najbitnije je da mi osvojimo titulu šampiona, a onda ćemo razmišljati o izazovima u Evropi. Nisam se vratio da bih otišao ponovo u junu, iako ne isključujem tu mogućnost-, rekao je Lazović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc

    20. januar 2014 | 15:45

    Hvala ti Danko,a mi jos da dovedemo Laneta ili Obubakara i rasturanje svih zivih moze da pocne!!!

  • Stoku na jug

    20. januar 2014 | 15:40

    U ranu zoru,zoru,zoruu...

  • grobar do koske 3

    20. januar 2014 | 15:19

    Ajmp ajde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA