Pogledajte kako treniraju Đoković i Beker! (VIDEO)

Organizatori Australijan opena odlučili su da otkriju ljubiteljima tenisa kako izgleda saradnja Srbina i Nemca. Pored ozbiljnog rada ima mesta i za smeh i šalu

  • 1

Krajem prošle godine, neposredno pred egzibicioni turnir u Abu Dabiju, Novak Đoković i Boris Beker su na opšte čuđenje svetske javnosti uspostavili saradnju. Proslavljeni Nemac postao je deo Đokovićevog tima kao pomoć glavnom treneru Marjanu Vajdi, a u prvih mesec dana se pokazuje da je ova saradnja bila dobar potez našeg najboljeg tenisera.

Naš izveštač sa Australijan opena vam je u prvoj nedelji prvog gren slema u sezonu preneo utiske sa Novakovih treninga, a organizatori su jednominutnim snimkom hteli da otkriju ljubiteljima tenisa kako izgledaju treninzi pod Bekerovom palicom.

U prilično opuštenoj atmosferi, Beker sugeriše Đokoviću kako da izvede određene udarce, tako što ih i sam izvodi tokom zagrevanja.

Na treningu je bilo i mesta za Čeha Radeka Štepaneka, koji je nekoliko puta isticao da Đokovića izuzetno poštuje.

Veliki broj navijača uglavnom prisustvuje treninzima našeg najboljeg tenisera, a tokom rada ima prostora za smeh i šalu.

Pogledajte kako izgleda trening Đokovića i Bekera!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA