KARADŽIĆ: Nema ljubavi između mene i Mihe!

Prvi čovek FSS odgovorio na prozivke o ''velikoj ljubavi'' sa bivšim selektorom srpskog nacionalnog tima

  • 6

Kako se približava februar i druga polovina tog meseca, tako je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić sve češće u žiži javnosti s obzirom na to da je upravo drugi mesec 2014. godine presudan za njegovo povlačenje sa čela Saveza.

U razgovoru za ''Naše novine'' Karadžić je ''otvorio dušu'' i razgovarao o svemu i svačemu. Između ostalog i o odnosu sa bivšim selektorom Sinišom Mihajlovićem koji bi mogao ponovo da se vrati ukoliko Tole ostane i posle februara.

- Nema tu neke specijalne ljubavi, iskreno da vam kažem, ja sam s njim dvaput samo popio kafu, ne računajući službene sastanke - rekao je Karadžić osvrćuči se na Mihine greške iz Zagreba i Skoplja:

- On jeste tamo napravio greške, ali čini mi se da je poraz Belgije u Beogradu sve poremetio. Došlo je do sukoba između selektora i kapitena i mi smo tako rastureni otišli u Skoplje. Međutim, napravio je fizionomiju tima i mislim da će biti sjajan trener.

Prvi čovek Saveza dotakao se i aktuelne situacije sa fudbalskim Kosovom i sve češćim provokacijama njihovog prvog čoveka Fadilja Vokrija o tome da bi Kosovo moglo da igra prijateljski meč sa Srbijom kao i da će Miloš Krasić igrati za tu nepriznatu zemlju.

- On je meni jednom rekao u Cirihu da ima problema kao građanin Kosova jer je igrao u Partizanu, pa onda takvim istupima pokušava da kupi poverenje. Kosovo ne može da igra u regionu, a Krasić, sve i da hoće da igra za njih, a znam pouzdano da neće, nema prava na to jer je već nastupao za Srbiju - istakao je Karadžić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar do koske

    21. januar 2014 | 10:31

    Tole je nas franjevac.PARTIZAN NAJVECI BREND HRVATSKE.

  • ToXic

    21. januar 2014 | 09:59

    To da li ima ljubavi izmedju vas to je vasa privatna stvar .

  • Sin člana SNS-a

    21. januar 2014 | 11:23

    Upropastio nas je Mihajlović sa njegovim igračima,odnosno igračima njegovih menadžera-Alen Stevanović,Tomović,Radovanović...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA