OSTRVSKA SENZACIJA: Mata u Junajtedu za 37 miliona!

Ako je verovati britanskom Telegrafu, koji je usko povezan sa dešavanjima na ''Old Trafordu'', španski reprezentativac će plavi dres zameniti šampionskim crvenim, ikao će Junajted teško ove sezone odbraniti titulu

  • 1

Da li je na pomolu velika transfer bomba u Engleskoj? Ako je verovati britanskom ''Telegrafu'', jeste. Vezista Čelsija Huan Manuel Mata nalazi se na korak od prelaska u Mančester junajted koji će za Španca izdvojiti neverovatnih 37 miliona funti.

Loše igre i očajno sedmo mesto Junajteda naterali su braću Glejzer, inače vlasnike kluba sa ''Old Traforda'', da odreše kesu i dozvole Mojesu da ojača tim kako i plasman u Ligu šampiona ne bi izvisio, a škotski stručnjak je metu očigledno našao u Čelsiju.

Poznato je da Mata nije miljenik Žozea Murinja koji je istakao da ne bi voleo da vezista napusti ''Stamford Bridž'', ali da će razumeti ako sam fudbaler to bude želeo.

Britanski Telegraf, koji je usko povezan sa dešavanjima u Junajtedu i koji je među prvima objavljivao sve ostvarene transfere ''crvenih đavola'', ističe da će se u narednih par dana definitivno znati hoće li Mata preći u Junajted.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA