Vujošević: Da dam bubrezima šansu da prežive!

Trofejni stručnjak Partizana propustiće i treći meč drugog kruga Evrolige zbog postojećih problema sa bubrezima

  • 7

Partizan ponovo bez Duleta! Crno-beli košarkaši posle pobede nad Zadrom, u okviru ABA lige, putuju na evroligaški megdan ekipi Makabija, ali lišeni pomoći prvog trenera Duška Vujoševića koji, zbog problema sa bubrezima, ponovo privremeno napušta klupu srpskog šampiona.

- Još sam na terapijama. Moram da dam svojim bubrezima šansu da prežive. Ne mogu sebi da dozvolim da prekinem terapiju, jer iako se bolest nije povratila, putovanje bi bilo previše teško za mene - istakao je Vujošević na konferenciji.

Kao i na meču protiv Reala i Bajerna, ekipu će na gostovanju Makabiju predvoditi pomoćni trener Velimir Gašić, a koliko će hendikep za crno-bele biti odsustvo Vujoševića govori i to da je Partizan odmah po povratku iskusnog stratega sa bolovanja savladao CSKA.

PARTIZAN NEĆE PRODATI BOGDANOVIĆA, ALI MUSLI...

Vujošević je, takođe, istakao da Partizan neće prodati Bogdana Bogdanovića sledeće sezone jer mladi košarkaš još nije sazreo kao ličnost, ali da je sistuacija sa Dejanom Muslijem drugačija.

- Ukoliko Musli ne popravi formu, sledeće godine će nam biti potrebno pojačanje na poziciji centra - rekao je Vujošević, a potom se osvrnuo i na sam meč protiv Izraelaca:

- Ekipa ide potpuno rasterećena, nema imperativ jer je već napravila uspeh. Jedino što igrači moraju je da odigraju dobro, daju maksimum i budu nesebični u napadu. Makabi ima jači tim, igra na domaćem terenu, a naša mlada ekipa napravila bi čudo ako bi pobedila. Nije realno da se to dogodi, ali ne idemo tamo da bi izgubili, već da se borimo i pružimo maksimum. Ako se to dogodi, mi smo pobedili.

Trofejni sručnjak je dodao i to da će se sudbina oko dolaska Dairisa Bertansa u Partizan znati u narednih nekoliko dana s obzirom na to da se u trku uključila i Crvena zvezda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA