Rat Zvezde i Partizana oko Dairisa Bertansa?!

Trener srpskog šampiona istakao da je Letonca kontaktirala i Zvezda, a da on očekuje ukoliko Dairis izabere Srbiju, izabraće i Partizan

  • 13

Crvena zvezda je ušla u trku za dovođenjem brata Davisa Bertansa, Dairisa. To je otkrio da Duško Vujošević na konferenciji za medije pred put u Izrael, na koji on sam neće krenuti.

Trener Partizana rekao je da će za dan ili dva biti poznato da li će brat povređenog igrača Partizana koji je trenutno član Bilbaa, potpisati za crno-bele.

- Mi smo na bekovskim pozicijama popunjeni. Ukoliko Musli ne popravi formu, sledeće godine će nam biti potrebno pojačanje na poziciji centra. Sa starijim Bertansom je razgovarala i Zvezda. Od njega zavisi gde će da ide. Prirodno je da ako izabere Srbiju, da će to biti Partizan jer mu brat igra ovde - objasnio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. januar 2014 | 12:44

    HHHAAHHHAA romi bez ideje,INSTITUCIJA da kaze da dovodi MILICICA eto i njih da brljaju,ma ne vrede vam drzavne pare kada nemate IME ni PREZIME !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! IMALI STE SHILBA PA OPET NE VREDI,NEMA KO DA RADI SA NJIM !!! VI BI I DZORDANA UNISTILI !!!

  • uzicanin

    21. januar 2014 | 12:56

    Nazalost ako Bertrans bude trcao za novcem eto njega u CZTelekom,ali ako hoce da napreduje i kasnije da uyme X2 ugovor doci ce u Partizan.

  • Mirko

    21. januar 2014 | 14:45

    Evo Coki dao ti je Dule i ideju ko ce biti slobodan od centara za SLEDECU SEZONU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA