GDE ZVEZDA GUBI PARE: Onjilov minut košta skoro 3.000 evra!

Nigerijski napadač odigrao samo 162 minuta u crveno-belom dresu, a ako se uzme u obzir da je doveden za 450.000 evra, jasno je gde klub sa ''Marakane gubi novac

  • 9

Doveden je kao veliko pojačanje na početku tekuće sezone, ali je Ifeani Onjilo već na prvim pripremama sa Crvenom zvezdom doživeo da ne putuje sa ekipom. Što zbog kiksa Uprave koja nije obezbedila vizu za Sloveniju, što zbog očajnih igara i forme koji su možda i pozadina neodlaska Nigerijca.

Iako ga je, sada već bivši, sportski direktor Zoran Stojadinović najavio kao ''ferarija'' posle ugovora teškog 450.000 evra, Onjilo nije pokazao ništa od onoga zboč čega je doveden, pa otuda i ne čudi gde Zvezda gubi pare, ako se uzme u obzir da je Nigerijac za minut odigran u crveno-belom dresu dobijao neverovatnih 2.778 evra.

Onjilo je u jesenjem delu odigrao samo četiri utakmice, odnosno ukupno 162 minuta, i nije imao zapaženog rezultata, te zato informacija iz ''čaršijskih krugova'' da ga Stojanović ''ne želi'' na treninzima dobija na težini posle neodlaska u Sloveniju.

Svoj prvi meč u crveno-belom dresu Onjilo je odigrao protiv Jagodine (2:1) kada je u 71. minutu svoje mesto ustupio Draganu Mrđi. Isti igrač ga je zamenio i u Kruševcu protiv Napretka u 70. minutu, a već tada se videlo da se Onjilo neće snaći na ''Marakani''.

Loša igra u prva dva meča naterala su Stojanovića da ga protiv Donjeg Srema uvede u igru u 78. minutu, a kao rezultat Zvezda nije uspela da sačuva vođstvo od 2:1 i kiksnula je protiv Pećinčana (2:2). Poslednje minute u jesenjem delu sezone, a možda i u Zvezdinom dresu, Onjilo je odigrao u Nišu kada je ušao u igru u 81. minutu.

Upravo zbog ovoga Onjilo bi mogao da bude prvi fudbaler s kojim će sporazumno biti raskinut ugovor, posle planova čelnih ljudi Zvezde da drastično smanje igrački kadar i naprave reviziju ugovora s ostatkom tima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. januar 2014 | 14:40

    COVKE PREBACIO,misli da je u KOSARCI,treba neko da mu skrene paznju(ako sme) da se FUDBAL igra sa 11 igraca !!! HHHAAAHHHAAA F.K. CIRKUSANTI.....PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Alpski srbin

    21. januar 2014 | 15:01

    Onjilo bolji od Stefana Mihajlovica, Ognjena Ozegovica i Luke Milunovica??? Pa zasto imamo omladinski pogon, eeej Dzajicu!?!?

  • Dejan

    21. januar 2014 | 15:32

    Samo smešni klubovi dovode igrače posle jedne utakmice i to protiv zvezde na koju svi šilje..pa protiv nas je I srnic I babovic svi su odigrali iznad svojih mogućnosti...igrac koji u kontinuitetu igra dobro po segmentima igre koji su klubu potrebni se plaća a ne jedna utakmica...zidan je bio najvredniji(ne naskuplji) igrač jer svaku utakmicu igra isto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA