Kobi poludeo za "Najkijevim" patikama koje se ne osećaju na nozi (FOTO) (VIDEO)

U novom spotu američkog proizvođača sportske opreme, zvezda LA Lejkersa predstavlja nove patike "Nike Flyknit" tehnologije

  • 0

U filmu, koji se zove ,"Lako. Snažno. Nike Flyknit Lunar2", vrhunski sportisti, poput košarkaša LA Lejkersa Kobi Brajant, svetskog sprinterskog šampiona Alison Feliksa, svetskog rekordera u desetoboju Ešton Itona, fudbalera Ričarda Šermana, atletičara Mo Faraa, predstavljaju dva nova Nike Flyknit modela -KOBE 9 Elite i Nike Flyknit Lunar2.

Nike Flyknit tehnologija se prvi put pojavila na Nike trkačkim patikama u februaru 2012. godine, a sada je ova revolucionarna tehnologija primenjena i na košarkaškim patikama. Flyknit precizni dizajn omogućuje lak, udoban i potporan gornji deo patike.

- Flyknit je dovoljno jak da izdrži dinamične pokrete u svim pravcima, kakve pravi profesionalni košarkaš. Flyknit je od Kobe9 Elite napravio najudobniju patiku u kojoj sam ikada igrao. Ne osećaš ih na nozi, u tome je cela lepota - rekao je Kobi Brajant o novom modelu patika.

Nakon prošlogodišnjeg uspeha sa Nike Flyknit Lunar1+, Flyknit revolucija se nastavlja sa Flyknit Lunar2 linijom koja je predstavljena u spotu. Poboljšani dizajn kombinuje moćni i ultra lagani Nike Flyknit gornji deo sa veoma mekim i potpornim Nike Lunarlon jastučićima, i donosi novi đon koji je napravljen posebnom tehnologijom „mape pritisaka“. Rezultat je još prirodnije trčanje. Sportisti imaju priliku da iskuse lakoću i snagu Nike Flyknit tehnologije u različitim stilovima.

Spot prikazuje sportiste kako igraju košarku, trče i eksplozivno se penju uz stepenice stadiona, pokazujući na taj način dinamičnost i moć ljudskog tela i snagu Nike Flyknit tehnologije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA