BRAZILCI TVRDE: Dante iz Bajerna potpisao za Junajted?

Prema navodima ''Fox Sportsa'' iskusni 30-godišnji defanzivac šampiona Evrope bi do kraja januara trebalo da se pridruži Vidiću i saigračima

  • 0

Izgleda da je Mančester junajted započeo reorganizaciju ekipe! Kako navodi brazilski ''Fox Sports'' defanzivac Bajerna Dante potpisao je ugovor sa Junajtedom i preseliće se na Ostrvo do kraja januara.

Ovu informaciju prvi je objavio novinar te kompanije Gustavo Vilani, a nedugo zatim vest se našla i na svim kanalima ove televizije. Informacija je potom počela vrlo brzo da se širi, a nedugo zatim stigli su i demanti iz Nemačke da je lažna.

Brazilac je jedan od najboljih defanzivaca Evrope, a moć Bajerna je počela da raste nekako u momentu kada je ovaj iskusni 30-godišnjak stigao u Minhen. Nema sumnje da bi ovakav fudbaler legao kao ''melem na ranu'' ranjenog giganta iz Mančestera čija odbrana, osim Vidića, ne liči na šampionsku.

Podsetimo, u utorak se pojavila informacija renomiranog britanskog lista ''Telegraf'' da je Mojes ponudio 37 miliona funti za prelazak Huana Manuela Mate iz Čelsija na ''Old Traford''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA