Bogdanović favorit za nagradu Zvezda u usponu!

Srpski reprezentativac i bek Partizana u izboru evroligaških trenera nalazi se na prvom mestu ispred Kenana Sipahija iz Fenerbahčea

  • 5

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović ove godine igra neverovatno, a njegove partije ne ostaju nezapažene. Evroliga je ove godine u saradnji sa francuskim "Kanalom plus" odlučila da pokrene ankete među trenerima ekipa koje nastupaju u Evrolige, a pitanja su najrazličitija.

U prvom delu pitanja su se ticala navijača, kada je publika crno-belih izabrana za najbučniju, a sada su pitanja bila vezana za individualne kvalitete igrača. Tako je u kategoriji "Zvezda u usponu" srpski reprezentativac i bek Partizana, Bogdan Bogdanović dobio najviše glasova.

On je dobio 33,33 % glasova, a drugo mesto je osvojio talentovani plejmejker Fenerbahčea Kenan Sipahi.

Bogdanović je takođe dobio značajne glasove i u nekim drugim kategorijama. Pa je tako u izboru najbolje dvojke završio na petom mestu sa 8,33% glasova, a pobednik u toj kategorije je član Olimpijakosa Vasilis Spanulis. Najbolji šuter je Džejsi Kerol sa 50% glasova, a bek srpskog šampiona je na trećem mestu sa 8.33%.

Treneri timova su takođe izabrali Bogdana Bogdanovića i Aleksisa Ažinsu za dva igrača koja će ove godine napraviti najveći proboj u evropskoj košarci. Ova priznanja još jednom potvrđuju da je srpska reprezentacija u Bogdanoviću dobila novog lidera na terenu.

Bitno je napomenuti da su ovi rezultati napravljeni samo na osnovu glasanja trenera, a da će konačni rezultati i nagrade biti dodeljena posle glasanja na sajtu Evrolige, koje će početi na proleće.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    22. januar 2014 | 13:57

    Mali je car

  • grobar do koske

    22. januar 2014 | 13:25

    BOGdan-NAJBOLJI IGRAC EVROPE,GROBARI-NAJBOLJI NAVIJACI EVROPE,ZELJKO OBRADOVIC-NAJBOLJI TRENER EVROPE !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE , A OD SADA-PARTIZAN NAJVECI BREND EVROPE !!!

  • Mirko

    22. januar 2014 | 16:04

    A ne Jaka Blazic ce biti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA