BERTANSOV BRAT: Ne dolazim u Beograd, hvala Grobarima!

- Želim da se zahvalim navijačima Partizana, jer su želeli da me vide u timu. Problemi u Bilbau su rešeni, tako da ću ostati. Napred Partizan! - napisao je Dairis Bertans na Tviteru

  • 4

Čas dolazi, čas ne dolazi. Dairis Bertans, brat rođenog brata košarkaša Partizana Davisa, posle izjave da će stići u Beograd ako ga Bilbao ne plati, dan kasnije objavio je ostaje u Španiji.

Iako je imao priliku da za koji mesec zajedno s bratom igra Evroligu, košarkaš tima koji nastupa u Zvezdinoj grupi Evrokupa ipak će poslušati zov novca.

Njegov mendažer Arturs Kalnitis je to potvrdio putem Tvitera, objasnivši da je baskijski klub pronašao novac i sponzora kako bi zadržao reprezentativca Letonije.

Na ovoj društvenoj mreži oglasio se i sam igrao i zahvalio navijačima crno-belih jer su se nadali da će i on doći u Humsku.

- Želim da se zahvalim navijačima Partizana, jer su želeli da me vide u timu. Problemi u Bilbau su rešeni, tako da ću ostati. Napred Partizan! - napisao je Dairis Bertans.

Ipak, imajući u vidu kako se saga zvana Dairis Bertans, ne bi nas iznenadilo da sutra ponovo bude aktuelizovan njegov dolazak u Srbiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. januar 2014 | 13:43

    Neka mu je sa srecom,nama je dovoljan DAVIDS,i kada se vrati ZAMISLITE NJEGA I BOGdanovica kakav sou ce da prave !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Nikola

    22. januar 2014 | 14:35

    Ne vadi!!!

  • Zvezda oo

    22. januar 2014 | 18:55

    Vi ste pravi cirkus, vama samo sou I treba :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA