LAKAT U GLAVU, GAŽENJE PO PODU: Ruske navijačice se tuku kao muškarci! (VIDEO)

CSKA, Spartak i Zenit imaju ozbiljne ekipe devojaka tabadžija koje se kao i muške kolege nalaze na dogovorenim lokacijama. Nimalo nisu naivne... Pogledajte žestoke tuče pripadnica lepšeg pola

  • 3

U čudnom smeru idu dešavanja u navijačkom svetu. Dok se u Srbiji sve više navijačkih grupa žali da devojaka u kopovima, čak i na gostovanjima ima isuviše, u Rusiji su žene skoro pa u ravni s jačim polom.

Rusija je, uz Poljsku, pionir dogovorenih tuča, daleko od očiju javnosti u kojima se na fer način dve grupe pristalica klubova obračunavaju, a odnedavno sa žestokim sukobima počele su i DEVOJKE!

Poslednjih meseci, stidljivo, počelo je kačenje klipova na Jutjub, na kojima se mogu videti sukobi na lokacijama daleko od očiju javnosti, koji traju po minut, dva, pa i do pet.

Sve deluje poznato, kao kod muškaraca! Dve grupe huliganku kreću se u zbijenim redovima jedne ka drugima i onda dolazi do prvih pesnica. Borba se razvija, najslabije padaju, ali ih prema ranijem dogovoru niko ne dira u tim situacijama, sve dok se same ne vrate na noge.

Tuče se uglavnom snimaju, a zatim objavljuju i služe za prepucavanje mahom muške populacije.

U Rusiji su trenutno najaktivnije tri huliganske grupe devojaka - Mališki i Blokadnitsi (CSKA  Moskva), Slavjanka (Spartak Moskva) i Provincijalke (Zenit).

Za sada se najveći okršaji odvijaju između njih, mada o kakvoj se ekspanziji radi ne bismo se začudili ukoliko ovo uzme maha u narednim mesecima i godinama, jer navijački svet širom sveta sve je puniji devojkama uzrasta od 15 do 30 godina.

Srbija po tome nije izuzetak, na svu sreću, ovakvih sukoba kod nas nema i ne treba da ih bude.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA